Bij Elektro Rotsaert kunt u zowel als particulier of als professional terecht voor algemene elektriciteitswerken. Industrieel, nieuwbouw of renovatie?
Dankzij onze know-how kunnen wij u bijstaan met verschillende elektrische installaties of herstellingen.

Residentieel

Nieuwbouw

Renovatie

Domotica

Netwerkbekabeling

Installatie zonnepanelen

Installatie airco/warmtepompen

Camerabeveiliging

Installatie laadpalen voor elektrische wagens

Elektrische storingen

Airco (Daikin)

Warmtepompen (Stiebel Eltron)

Industrieel

Verlichting

Uitbreidingen

Nieuwe installaties

Onderhoud & depannage

Netwerkbekabeling

Glasvezelbekabeling

Installatie laadpalen voor elektrische wagens

Algemene elektriciteit

Nieuwbouw, renovatie of industriële installaties? U kan als particulier of als onderneming steeds bij ons terecht voor alle soorten elektrische installaties.
Aan de hand van de plannen bespreken we samen waar u overal schakelaars, stopcontacten en verlichtingspunten wenst. Als klant kan je rekenen op onze professionele kennis en kwalitatieve afwerking steeds voorzien van schema’s en de nodige goedkeuringsattesten.

Domotica

Automatisering van toegangscontrole, verwarming, koeling, verlichting thuis of op kantoor betekenen optimaal comfort. Zo bestuurt u uw woning vanuit één centraal bedieningspunt met je pc, tablet, smartphone of touchpanel.

Wij werken steeds met kwaliteitsvolle domoticasysteem en hebben de vakbekwaamheid om uw project tot een goed einde te brengen.

Zonnepanelen

U wil duurzaam en verantwoord energie verbruiken? Dan is een beperkte investering in zonnepanelen een verantwoorde keuze en een fikse besparing op uw energiefactuur. De overtollige energie kan opgeslagen of teruggestuurd worden naar het net.

Elektro Rotsaert levert de perfecte afwerking en hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Glasvezel

Surfen, cloud services, online vergaderen, telewerken… Zowat élke vorm van digitalisering evolueert momenteel razendsnel. Glasvezel ondersteunt al die vernieuwingen en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Elektro Rotsaert is gespecialiseerd in het plaatsen en lassen van glasvezelkabel (fiber optic cable)

Warmtepompen (Stiebel Eltron) - Airco (Daikin)

U kiest om via een warmtepomp of airco uw huis te verwarmen of te koelen?
Dan is dat een goede keuze en een niet te missen comfort.
Veel toestellen zijn uitgerust met een warmtepomp wat in de tussenseizoenen en in de winter voor een zuinige verwarming zorgt.
De toestellen die wij plaatsen zijn gemakkelijk in gebruik, geluidsarm en energiezuinig in vergelijking met een elektrische verwarming.

Verlichting

Verlichting is een belangrijk iets waar soms te weinig aandacht wordt aan besteed. Een correct lichtplan zorgt ervoor dat uw omgeving altijd de gewenste sfeer uitstraalt en bovendien bespaart u nog op het elektriciteitsverbruik.

Of het nu om de verlichting van uw woning, kantoor of tuin gaat… Wij hebben in ons aanbod een grote keuze uit functionele en modieuze spots die duurzaam en energiezuinig zijn, maar ook de nodige sfeer en ambiance brengen.